Thuis

Yu Xing Industry Co., Ltd Kwaliteitscontrole

Ik waardeer werkelijk de Kwaliteit van het Product van Uw Bedrijf.

—— Anna van Australië

Goede Leverancier, Betere Producten, en de Beste Diensten!!

—— Martin Robert van de V.S.

Yu Xing is een Betrouwbare en Verantwoordelijke Partner. Het verheugen zich op een Samenwerking Op lange termijn.

—— Timberlake van Italië

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

 

Bij onze fabrieken hebben wij goede kwaliteitscontrole en voeren een strikt systeem voor kwaliteitscontrole uit. Van grondstoffen aan verpakking, zal elke procedure QC hebben om de kwaliteit te controleren, verzekerend de tekorten worden gehouden goed onder 0,00%. Wij houden elk die product meer dan 24 uren wordt opgeblazen ervoor te zorgen het goede kwaliteit vóór verpakking is, kunnen alle producten aan norm van Ce, ASTMF963, EN71, 6P enz. voldoen. Wij zullen de goede kwaliteit en op tijd de verzending voor elke orde waarborgen. Wij zijn geëngageerd aan uw tevredenheid.

 

In het meest onwaarschijnlijke geval dat een tekort wordt ontmoet, zullen wij inflatables zonder gewaarborgde aarzeling vervangen.

 

Als beroeps en gepraktizeerd verwerkende bedrijf, hebben wij buit omhoog een reeks van uitvoerbaar en efficiënt systeem voor kwaliteitscontrole. Hieronder twee is de belangrijke kwaliteitscontroleinspectie:

 

 

 

Inkomende Kwaliteitscontroleinspectie

 

 

1.MATERIAL VOORBEREIDING

 

Hoog - de kwaliteitsmaterialen zijn essentieel voor het produceren van opblaasbare producten. Alle grondstoffen die wij zijn voortgekomen uit de beste materiële leverancier in China hebben gebruikt. Alle grondstoffen hebben die wij EN71, EN14960 overgegaan en test TOEGENOMEN hebben gebruikt. En onze QC is de oorzaak van de inspectie en de test van alle inkomende materiaal en delen.

 

 

2. STRAK HET STIKKEN OVERAL

 

Wij die overal, met het dubbele stikken bij bodemspanning point.stitching strak stikken binnen en buiten strak, en om inflatables ervoor te zorgen zijn sterk genoeg.

 

Yu Xing Industry Co., Ltd

 

 

3. PROFESSIONELE MACHINE

 

Yu opblaasbare Xing heeft 16 jaar ervarings in het stikken van product, gebruiken wij hoogte - kwaliteits professionele opblaasbare naaimachines en de computergestuurde snijder. Het product zijn wij die gevoelig en veilig stikken. En wij zullen de machine op tijd controleren.

 

Yu Xing Industry Co., Ltd

 

 

Afgewerkte producteninspectie

 

Elk product wordt strikt geproduceerd, gehouden 24 uren opgeblazen om kwaliteit vóór pakket te testen.

Elk product wordt strikt schoongemaakt vóór pakket.

Wij hebben ISO9001: 2008, GSV, GMC-certificaat, en wij passen ICTI-certificaat toe

Wij zullen de goede kwaliteit voor elke orde waarborgen. Wij zijn geëngageerd aan uw tevredenheid.

 

Yu Xing Industry Co., Ltd

 

 

PROFESSIONEEL DE UITVOERpakket:

 

Wij wijden aan het verlenen van de professionele verpakkingsdienst voor onze klanten. Voor elk product, gebruiken wij dikke opp slecht voor binnenverpakking (als u andere vereisten hebt, kunnen wij het) samenkomen, hard kleurenvak voor tweede bescherming en tenslotte geschikte dozen gezet in de uitvoerkartons om ervoor te zorgen dat de producten niet beschadigd tijdens vervoer zullen worden en geen goederen aan u op tijd zullen leveren.

 

Yu Xing Industry Co., LtdYu Xing Industry Co., Ltd

 

Certificaten
  • Yu Xing Industry Co., Ltd
Contactgegevens
Yu Xing Industry Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Liu

Tel.: 86--15800013194

Fax: 86--38101357

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)